Virtuálne sídlo v Košiciach

V dnešnom článku si povieme prečo je dobré mať virtuálne sídlo v Košiciach.

Virtuálne sídlo je v podstate registračné sídlo, to znamená, že adresu virtuálneho sídla si dáte zapísať do príslušných registrov no reálne na tejto adrese nepodnikáte.

Načo to je dobré ?

Na túto otázku existuje hneď niekoľko dobrých odpovedí.

Jednou z nich je napríklad šetrenie nákladov za drahé nájmy kancelárii najmä v počiatočných fázach podnikania kedy je každá koruna dobrá.

Možno si poviete „no veď si dám miesto podnikania k sebe do bytu a je vyriešené“.

Väčšina podnikateľov to neurobí najmä preto, že ich firma automaticky stráca na prestíži (je rozdiel mať sídlo spoločnosti na sídlisku alebo v dedine a mať sídlo v centre druhého najväčšieho mesta) ďalším z množstva dôvodov je aj daňoví úrad kedy je menšia pravdepodobnosť, že k Vám dorazí daňová kontrola práve vo veľkom meste alebo na adrese, kde je veľa spoločností.

Virtuálne sídlo v Košiciach

Toľko k virtuálnemu sídlu ako takému, teraz si povieme prečo si sídlo spoločnosti zvoliť v krajskom meste Košice.

Košice sú výborné miesto pre sídlo vašej spoločnosti. Sídlo v Košiciach Vám zabezpečí bezproblémový prístup k všetkým úradom na jednom mieste. Benefit mesta Košice spočíva aj v imidži spoločnosti, ale napríklad aj v anonymite či už vyššie spomenutých menej častých návštevách daňových i finančných inštitúcií.  

No a prečo si zvoliť sídlo spoločnosti v Košiciach a nie v Bratislave? V Bratislave ako v hlavnom meste je množstvo spoločností. Tieto spoločnosti môžeme rozdeliť na dve kategórie a to funkčné, prosperujúce spoločnosti a takzvané „mŕtve“ a zadlžené spoločnosti. No a tu sa dostávame k najväčšiemu problému. Tieto takzvané „mŕtve“ spoločnosti v 99% majú sídlo v hlavnom meste na adresách, kde sú poskytované virtuálne sídla. Asi malo kto z podnikateľov by chcel mať sídlo na tej iste adrese, kde sídli „mŕtva“ spoločnosť, ktorá napríklad dlží štátu na dani 1 000 000 €.

Preto si preverujte poskytovateľov virtuálnych sídiel a  vyhnite sa spoločnostiam, ktoré si svojich zákazníkov nepreverujú.

Overeného virtuálne sídla.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *