Výhody virtuálneho sídla

Virtuálne sídlo alebo virtuálna kancelária sú fenoménom dnešných dní. Ide o obľúbené riešenie pracovných priestorov pre živnostníkov a všetkých podnikateľov, ktorí pracujú z domu, alebo, ktorý majú kanceláriu spoločnosti len prenajatú, no chcú pre svoju spoločnosť profesionálne znejúcu adresu. Majiteľom firiem poskytuje všetky výhody a ešte oveľa viac,  navyše bez nutných výdavkov na prenájom skutočnej kancelárie.

V súvislosti s ochorením COVID-19, vojnou na Ukrajine, neuveriteľným zdražovaním a vysokou infláciou, momentálne každý zažíva neľahkú situáciu, ktorá ohrozuje nielen naše zdravie, ale v neposlednom rade aj živobytie. Jedným z najväčších keď nie najväčším výdavkom je práve prenájom kancelárie. Mesačne môže ísť aj o stovky eur. Ideálnym riešením, ktoré vám pomôže ušetriť peniaze, je práve zriadenie virtuálneho sídla.

Čo je virtuálne sídlo?

Možno to z názvu nevypláva ale je to skutočná budova na skutočnej adrese. Väčšinou sa jedná o prestížne adresy v centre veľkomiest. Oproti prenájmu bežných kancelárskych priestorov, si prenajímate iba adresu, ktorú si zapíšete do obchodného registra alebo iných registrov ako sídlo svojej firmy či živnosti. Naša spoločnosť ponúka sídla na piatich adresách v krajských mestách Košice, Banská Bystrica a Bratislava. Na tejto adrese sídli aj personál, ktorý vás okamžite informuje o prebratí zásielky. Ak sa rozhodnete, môže vám zásielky otvárať a skenovať, čiže spolu s notifikáciou o doručenej pošte vám bude zaslaný aj sken vašej zásielky. Okrem toho si v prípade potreby môžete na tejto adrese prenajať aj konferenčnú miestnosť. Virtuálne sídlo (keď klikne na virtuálne sídlo zobrazí sa odkaz (https://sk.wikipedia.org/wiki/Virtu%C3%A1lne_s%C3%ADdlo)  je úplne legitímna vec a je plne uznávané legislatívou SR.

Aké výhody získate?

  • Virtuálne sídlo Vám rapídne zníži náklady na prenájom kancelárii, ušetrené peniaze následne môžete investovať do rozvoja vášho podnikania a teda peniaze investujete do seba a neplatíte ich majiteľovi kancelárie.
  • Získate prestížnu adresu vedenú v Obchodnom registri ako sídlo Vašej spoločnosti. Sídlo na lukratívnej adrese v centre veľkomesta bude na vašich klientov pôsobiť dôveryhodnejšie a zároveň zvýši aj prestíž vašej firmy. Tým, že sa tu nachádza obrovské množstvo firiem, sa znižuje pravdepodobnosť daňovej kontroly. Vám tak ostane priestor na venovanie sa svojmu podnikaniu.
  • Bezstarostný život o všetku poštu sa postaráme za Vás od príjmu cez skenovanie, notifikácie o doručenej pošte až po úschova prijatej pošty či pre posielanie pošty na Vami zvolenú adresu.
  • Ďalšou výhodou je prenájom zasadacích miestností, ktoré môžete využiť na dôležité stretnutia s významnými klientmi. Naša zasadacia miestnosť je kompletne vybavená.
  • Za najväčšiu výhodu považujeme, že v rámci využívania služby virtuálneho sídla oddelíte svoj osobný život od toho pracovného. To znamená, že nikto vás nebude doma otravovať.
  • Všetko prebieha on-line a to znamená, že objednanie sídla, platba za sídlo, obdŕžanie súhlasu vlastníka neh., správa pošty, on-line prístup k pošte a veľa ďalšieho urobíte pohodlne z domova.

Virtuálne sídlo je benefitom najmä pre tých,  ktorí majú záujem optimalizovať svoje náklady. Odporúčame ho aj začínajúcim podnikateľom, ktorí nepotrebujú kancelárske priestory. Jeho výhody sú určené aj pre zahraničných podnikateľov, ktorí chcú mať sídlo svojej firmy na Slovensku, no svoju činnosť vykonávajú práve zo zahraničia.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *